Võnnu noorte suvekool "Võnnu 14"


Suvekool toimus 11-14 august 2014 Lääniste linnamäel.

Suvekooli korraldas Võnnu noortele MTÜ Võnnu Huvikeskus. Toetas KYSK´i Kohaliku omaalgatuse programm. Suvekoolis olid vabatahtlikud juhendajad Virve ja Marju ning abilised Henri ja Liisa.
Osales 16 noort vanuses 11-17 aastat. Suvekool toimus neli päeva ja kolm ööd, magati vana koolimaja tubades. Teisel päeval peeti lahingut paintballis ehk siis Mooste paintball klubi eestvedajad tegid väga hea töö. Kolmapäeval külastasime Tartu Seiklusparki ja jäime rahule. Täname ka Mäksa Travelit meid sõidutamast.
Toimusid toitumise ja sõltuvusainetele tähelepanu juhtivad grupitööd ning zumba tantsutreening. Palju mänge, ka sportlikke ning meelelahutust (esinemas oli Marko Tasane oma "Kreeka jumalannaga", lugu Frozen ja Koit Toome ning Getter Jaani ning nende Mikrofon! EHK siis Play-Backid).

Kõik noored ja eelkõige korraldajad aga tänavad Lõ-Tartumaa Naiskodukaitset, kellega koostöös said noored süüa! Aitäh Kertule ja Evelinile! Nii suur töö vabatahtlikult - fantast - kallid teile!!!

Suvekool läks väga hästi. Probleeme polnud ja noored pidasid reeglitest kinni ning ilmad olid ka head. Ei kahetse üldse, et projekti kirjutasin ja vaeva nägin :-D Aitäh teile Võnnu noored, et saime neli ägedat suvepäeva koos veeta! Noored - teie aktiivsusest ja tahtmisest sõltub "Võnnu 15" sünd järgmisel aastal!

Siit teile kõigile mälestuseks üks minu poolt esmakordselt kokku nikerdatud videotöötlus :-D