Võnnu 24H: KULTUURILOENG koos Võnnu KULTUURIVAIBA ning õhtu lõppes jazziga

KM juhataja tegemas ettevalmistust kultuurivaibaks - proovitöö!
Võnnu Kultuurimaja 24h peasündmus ehk tähtsündmus oli kell 16.00 alanud Võnnu kultuurilugu tutvustav loeng, mille raames osavad naised õmblesid juba valmis näpunööri, riidetüki külge mustriks!
Täname naisi, kes osavate sõrmedega tegid näpunööri: Kaidi, Katry, Birgit, Külli, Triin, Triinu ja mina ka.
Täname naisi, kes tulid ja andsid oma näpud meie Võnnu KM Kultuurivaiba kasutusse.

Loeng kestis poolteist tundi ja see oli huvitav! Tekkis palju mõtteid ja küsimusi, läks lausa aruteluks. Näiteks - miks küll Võnnu KK nimes pole siis meie kuulsat Gustav Suitsu? Leiti, et see oleks palju suurem kõlapind ja tutvustaks Võnnut, kui majamuuseumi tekitamine. Samas kiideti, et taoline projekt ikkagi päästis ühe vana ja ilusa maja ning oodatatakse huviga, mis seal toimuma hakkab. Kuulsime hommikul, et meie pensionäride klubi Kerkokell läheb majamuuseumiga tutvumisele, kutsuti kõiki kaasa!


Võnnu Kultuurimaja Jazzikohvik ootamas nautlejaid!
Veel kiideti Võnnu KK noori õpetajaid Maarika Arikmäed ja Anu Saaristut, kes olid teinud ära uskumatult suure töö antud loengu koostamisel. Täname ka proua Tiiu Meeritsat kooli raamatukogust, kes aitas noori materjalidega ning andis erakogust huvitavaid pilte. Igal juhul leiti, et taoline loengusari võiks jätkuda ning kultuurivaip võiks edasi valmida! Kultuurimaja teeb mõttega tööd!

Õhtu Võnnu Kultuurimajas lõppes Jazzikohvikuga. Meid oli mõnus seltskond ja oleks mahtunud juurde, kuid päev oli vist ära väsitanud (saunaõhtud ka ;-D ). Kahjuks juhtus ka väikseid ebameeldivusi, mistõttu turvalisuse huvides sulgesime välisuksed kella 20 paiku. Kuid jazz kõlas läbi kultuurimaja südaööni.





TÄNAMINE:
Tahame Võnnu Kultuurimaja poolt tänada lauluga kõiki,
kes meie suurprojektis 24h kaasa lõid. Erilised tänud armsatele abilistele ja kultuuripärandi loengus näppude liigutajatele.
Tuletan meelde, et Marju pole laulja ja proovis vaid kuidagi eriliselt öelda aitäh. Teha midagi, mis nõudis just erilist pingutust minusuguse jaoks....Ootame Teid alati kultuurimajja ja täname südamest kõiki toetajaid,
Teie Marju ja Birgit