Võnnu omakootud jõulunali esietendus 17.12.2013 kell 19

17.12.2013 toimus kell 13 kultuurimajas Võnnu eakate jõulupidu: mängiti meie jõulunalja. Laulsid Särasilmad ja tantsis memmederühm Wenden. Tantsumuusika bändilt Just. Pakuti süüa-juua. Söögipalve ütles meie kirikuõpetaja Urmas Paju. Avasõnad lausus vallavanem Tõnu Muru.

Pidu sai läbi ning terve armaada inimesi jooksis, et valmis seada saali meie avalikuks jõulunalja esikaks. Täname kõiki, kes tulid meid vaatama. Saalis publikut ootavad kohad olid täis!

Südamest ja armastusega tänan oma teatriarmastajaid:

Kertu Rünkorg - kes valib ja otsib kostüümid, aitab etenduse leida ning abistab tulise hingejõuga tüki lavale jõudmist. NB - tema "ära räägitud" on ka Allan ja Jüri! Ja muidugi näitleb nagu elukutseline komöödianäitleja :-D
Silvia Viru - kes teeb kõik väiksed detailid ka valmis. Muretseb oma osa rekvisiidid ja teistele ka. On energiline ja positiivne.
Allan Abroi - tasakaalukas, arukas ja andekas.
Jüri Kondratjev - naljamees, kes üritab. Toob meile lauakesele kehakinnitust ja armastab suul käija lasta.
Kersti Rüütli - minu hea sõber ja tubli nunnu streotüüp, kes tahaks koledaid rolle mängida.
Kristo Kasepalu - kelle anne avaldub alles publiku olemas olul ja täname teda selle mängu eest, mida täna nägime. Marek ütles, et tõsi ta on - vaatad Kristole peale ja naer tuleb!
Liisa Tammoja - tüdruk, kes nii väga tahab ja kel on julgust. Potentsiaal on suur.
Henri Karmiste - noormees, kel on tahtmine, jaks, julgus ja anne. Võimas.
Ja minu ülejäänud armsad noorteteatri noored näitlejad - Eliise (nii armas, andekas ja agar); Merike (julge, hakkaja ja vahel hoiab tagasi); Martin (üllataja, kes võib sind rabada ootamatult) ja Indra (tüdruk, kes on veel täis saladusi) - TÄNAN TEID!














Tänan veel kord publikut sooja aplausi eest. 
Tänan, et tunnustasite meie tööd oma kohaloluga - meile oli see VÄGA oluline!
Pildialbum ja kajastused natuke hiljem.