Piip ja Tuut klounitasid kõigile Võnnu Kultuurimajas 12.12.2013

Võnnu tänab Astrid Hallikut ja Luunja kulturnike, tänu kelle pakkumisele oli Võnnu ja ka Vastse-Kuuste lastel võimalus veeta tunnike kvaliteetset laste-huumor-teatrit vaadates.
Piip ja Tuut (Haide Männamäe ja Toomas Tross) tegid lastele puust ja punaselt selgeks, kui lihtne on tegelikult teha ise piparkoogitainast. Ja see tainas sündis PÄRISELT lava peal. Ja siis küpses PÄRISELT lava peal ahjus.
Lapsed naersid. Kilkasid. Elasid kaasa. Kuna Piip ja Tuut kaasasid lapsi aktiivselt, siis vahel läksid lapsed lausa üliaktiivseks :-D
Ka täiskasvanutele oli etendus väga nauditav. Oli nalju, millest  mina isiklikult aru sain, kuid mis, ma väga loodan, lastele päris kohale ei jõudnud :D,
Muhe. Loov ja julge. Isiklik ja lähedane. Soovitame alati soojalt neid vaatama minna kui võimalust. No igal juhul filmiti see etendus 14.12.2013 Nokia kontsertsaalis üles nelja kaameraga ning järgmine jõul on kõigil neil, kes ei saanud näha, võimalus seda televiisorist vaadata.
Kuid rõõmustan siiralt, et meie, kohalolnud nägime seda nauditavat nägudemängu lähedalt. Ei usu, et suures, tohutu publikuga saalis või siis televiisori vahendusel selline side ja lähedus võiks tekkida.