Võnnus toimus esimene Lektoorium


18. novembri õhtul EI SÄRANUD kultuurimaja valguskumas. Ok, vähemasti koridoris olid tuled kustuvalt põlemas, kuid saal oli pime! Sest kohe-kohe, kell 19:00 õhtul, ootas algus alustamaks Võnnu esimene LEKTOORIUM :-D ja kohalolnud inimesena võin vaimustunult kiita :-D
Mis see siis oli?!
Kokku tuli kena hulk huvilisi, mis rõõmustas nii korraldajat Igor Skalkinit kui muidugi mind :-D Ja rahvas teadis, mida ta vaatama ja tegema tuli! Kaasas olid omatehtud kaeraküpsised ja pähkleid ning muud head-paremat TERVISLIKKU :-D ning võis aga Lektoorium alata:
Igor tutvustas Lektoorium klubi (koht, kuhu rahvas saab tulla, vaadata mõnda huvitavat väärtfilmi /dokumentaal, populaarteaduslik, vms/ ja pärast ühises ringis ja teemas arutada - kuidas film meeldis; mis ise arvatakse sellest teemaast?!; mis on just enda kogemused?; jne...

Seekord vaatasime filmi toitumisest. Just sellest negatiivusest poolest, et kuidas ei tohiks prahti suust sisse ajada ja kui kahjulik on kiirtoit (mida see täpseslt meie organismis teeb, toimib ja hävitab)

Järgmine kord tahame vaadata kasulikku toitumisalast filmi, et mida siis peaks sööma; kuidas ja kust seda saada? Sellised mõtted. Ootame kõiki huvi tundma ja kaasa lööma. Võnnu Teatrilabor on seks puhuks väga mõnus, hubane ja täitsa kinone koht.





Lektooriumi eestvedada Igor Skalkin
tutvustamas ja avamas Lektoorium klubi Võnnus