Võnnu jõululaat toimus 8.12.2013 ehk traditsiooniliselt II advendil

8.12.2013 toimus kultuurimajas järjekordne traditsiooniline jõululaat. Müüjaid oli palju. Täname kõiki aktiivseid kogukondlasi, kes tulid oma hästi nikerdatud ning kaunisti tehtut näitama-müüma. Täname kõiki ostjaid, kes seda ilu ja isetehtut vaatama tulid ning ka rahakotiraudu paotasid.

Sel aastal oli esmakordselt jõululaada juures ka mängumaa. Taoline mõte sündis ponihobuste teenuse pakkuja tahtmisest. Kutsusin ka batuudid juurde. Kultuurimaja poolt - ning vabatahtliku Margiti teostusel - olid tasuta näomaalingud (veel vanade kaerajaani värvidega). Võib öelda, et see oli väga hea idee. Lastele super-lahedalt meeldis. Loodan, et ka rahast ilma jäänud vanemad olid õnnelikud, et nende lapsukesed rõõmust kilkasid. Taolise pereüritusena tahame kindlasti järgmine aastagi jätkata!
Erilist rõõmu tegi aga Võnnu kultuurimaja noorteaktiiv, kes pidas jälle oma tegevuse toetuseks väikest pagarikohvikut ja boonusena müüdi kõik kaneeli-saiakesed-rullikesed maha.
Väga emotsionaalne ja tore II advent oli. Tänan kõiki valla inimesi, kes mulle ja kultuurimajale häid soove jagasid, kinke tegid ning vaimustust avaldasid. Rohkem pilte SIIT