Võnnu kultuuriklubi käis Pärnu Endla teatris 11.05.2013 vaatamas nende suurimat hitti!

Võnnu KULTUURIKLUBI  käis vaatamas 11.05.2013 Pärnu Endlas nende viimast hitti:



Bussitäis võnnukaid (esindatud olid nii noored, keskmised ja seeniorid) sõitsid kell 14:00 Võnnust välja Tartu poole, sest ees ootas seiklus. Seiklus ikka suure tähega kohe! Kõigepealt läks ühel daamil üldse meelest, et teater tal plaanis ja see tähendas, et juhuste kokkusattumisel korjasime peale hääletaja Vana-Kastre teeristist. Rõõmsalt maksis ta oma pileti ja istus bussi ning hakkas aja peale kihutamine, et jõuda kella 15 Lõunakeskusesse RUMBITALE ehk Flash-Mobile (seda tulemust vaata ülevat poolt) ja me jõudsime - kõik palvetasid rohelisi fooritulesid, bussijuht oli üle taseme ning linna tundvad inimesed juhendasid otseteid. Uskumatu aga tõsi oli, et  Võnnu kõhutantsunaised keerutasidki koos ülejäänud umbes 70 naisega keset Lõunakeskust :-D
Ja siis (peale vee ostmist Maskimarketist) algas tee Pärnu poole, väike peatus Asurselja bussipeatuses, et peale võtta viimased kaks eksinud võnnukat ja sõit alaku.....me olime ilusti tund aega enne poolt seitset Pärnus ning paremini poleks saanud planeeridagi - oli ka paus kohviks, pitsaks ja milleks kõik veel.
Kell oli 19:00, piletid jagatud ja punaste pehmete toolide kohal pimenes Endla teatrivalgus. Algas lugu "viimasest kauboist", kes unistas teatris vesterni lavastamisest. No õigemini öeldi see talle vana indiaanlase poolt ette!  Ja hoolitama segasest eraelust, reeturist sõbrast ning ministeeriumi "mustkübaratest" saigi teoks muusikal - Metsiku Lääne viimasest kauboist. Meie nägime sellest muidugi vaid viimast numbrit. Tants ja laul - ja rahvale meeldis. Püsti seisti ja aplodeeriti lõputult.
Ühesõnaga - oli ülimeeldiv kultuurne laupäev Võnnu kultuuriklubil ning rahva üksmeelel on organiseerimisel sügisene teatrireis Rakvere kanti. Teie kultuurijuhil on see teater veel väisamata :-)