Kiidjärve külateater Võnnus 2.märtsi õhtul etendusega LATERN

Võnnu Kultuurimaja lavalaudadel toimus 2.märtsi õhtul midagi head! Midagi väga mõnusat ja meeldejäävat ning saalis olles jäi tunne, et minu tundeid jagas enamus saalist küll...

Me nägime laval harratusteatrit, kuid millist! Mängu elati nii ehedalt ja rõõmuga sisse, et see nakatas ka publikut. Oli elurõõm ja huumor. Ja näitlejad mängisid, mitte ei näidelnud laval! See on üks parimaid harrastusteatri kiitusi üldse minu nägemuse järgi. Ja oli rõõm näha, et lavale olid kokku saanud erinevad põlvkonnad. Nagu üks pealtvaataja kinnitas, oli hea näha, et neitsit mängis noor tüdruk ja perenaine oli perenaine ning noored mehed olid noormehed. Ka oli Kiidjärvet nii hea vaadata, sest trupp oli ühtne. Keegi ei lonkand vaimse andekuse jalga :-)

Muidugi peab tunnustama Jaan Tätte kirjutamise annet, tekst toetas näitlejaid ikka väga. Kuid paljalt hea tektsiga pole ka midagi teha - vaja on nii head materjali, kes teksti elama suudab panna ja Kiidjärve puhul on kindel edufakt ka nende pika kogemusega ja andekas lavastaja Heido Sinivee (au tunda :-)

Lõpetades oma väikest arvustust - oli rõõm Kiidjärvet näha Võnnus ja veel suurem rõõm, et suured ootused täitusid nii positiivselt ning rohkemgi veel. Aitäh Teile Kiidjärve meeldiva teatrikogemuse eest! Võnnu tänab!

Võnnu kulturnikuna tänan aga Võnnu rahvast ja külalisi, kes leidsid tee reede õhtul Võnnu Kultuurimajja. Näitetrupp oli vaimustuses Võnnu publikust. Teid kiideti soojaks, kaasa elavaks ja positiivset energiat tagasi peegeldavaks teatrirahvaks! Ka vaatajana oli väga meeldiv saalis istuda ja aplaus oli siiras, täis üllatust ja vaimustust nii vahva teatrielamuse üle! Ootame teatriarmastajaid alati tagasi meie saali. Kindel uus teatrikogemus ootab meid 18.mail Väägvere külateatri esitusel! Tähistame sel nädalavahetusel Võnnu valla sünnipäeva :-D


`...ja kes see on?`, küsib Tõnis,


esimene MEES tünnist, mille Jumal saatis merelt Löörile


perenaine

Tark Mees ja Raha Mees

Võnnu rahvas tänamas aplausiga Kiidjärve külateatrit