Võnnu Noorteteater käis KOOLITEATRITE festvalil!


vaata lähemalt pilte nii Võnnu Noorteblogist kui Kooliteater 2011 FB kodulehelt! aga lühidalt öeldes, meile läks väga hästi, sest saime žürii käest korralikult kiita, et:
1. küsti, kas oleme juba pikka aega koos töötanud grupp, et nii hea lavaline liikumine ja tunnetus ja kokkumäng!?! (vau ju! - see grupp sündis märtsi vaheajal, kui sai teoks Võnnu Teatrilaager "Sinilill" Astrid Halliku ja Mart Usina juhendamisel/õpetamisel - seega kõige rohkem kolm nädalat? ja žüriil jäi suu ammuli kui teatasime, et see on meil a la 2 korralik esinemine üldse!
2. kiideti erinevaid karaktereid ja isiksusi; et nii erinevad noored koos ja väga hästi sobimas kokku
3. kiideti lavastuse ülesehitust ja kahese liini sujuvat siduvust ning teineteise täiendamist (siinkohal suurem kiitus ja tänu lavastajale MART USINALE, kellele soovime sel nädalavahetusel edu põhikooli tasemel KOOLITEATRI festivalil Põlvas)
4. meesterahvast žüriiliikmele meeldis kõige rohkem Liisa öeldud anekdoot: "maailma lühim anekdoot - mehed!" ja üldse - rahvas naeris ja elas nii hästi kaasa ning oli ka tõsine siis kui oli tõsine hetk - mis tähendab, et noored mängisid väga hästi välja! nii hea oli vaadata, kuidas noored läksid elama ja hakkasid publikuga kaasa mängima/vastama, veeti välja pausid, tehti ära kõik miimika ja zestid, väga viis. väga hea emotsioon ...., ühesõnaga...
MA OLEN NENDE ÜLE VÄGA UHKE, Marju :-D

NB! festivali tulemustest saab lugeda Virumaa Teataja netilehest. Kahjuks meid ära ei mainita, kuigi peale etendust tagasisidet kuuldes oli küll lootus, et mõni väike eripreemia meile ära märkimiseks antakse. Kuid pole põhjust kurvastada, tase oli ikka väga-väga kõrge ja meie teostasime oma ülesande suurepäraselt :-D