Võnnu kollektiivide uusaastatrall!

Võnnu Kultuurimaja oli valmis 8nda jaanuari õhtul 2011 vastu võtma peolisi kolhoosnikuid-sovhoosnikuid ja muid meie häid kollektiive-allasutusi UUSAASTATRALLILE 2011 - tõupuhtale stiilipeole ;-D Kõik, mis stiilipeol toimus ja öeldi, oli vana kommunismi korra parrrrroodia ja mäng.....
rahvas ootas pidulikult laudade taga (nagu vanal "helgel"ajal, laual punased nelgid ja kahvlid närviliselt kõlksumas), et kunas asjakohase kõnega siis pihta hakatakse!
Võnnu Kultuurimaja juhataja seltsimees Marga, oli ette valmistanud kõiki "nõukogude aja vaimu" kandvaid hüüslauseid sisaldava vormikohase ja parteiorganite poolt heaks kiidetud kõne; kuidas nõukogude inimene suudab kõike ja kuidas ka meie uus 2011 tuleb enneolematu koostöö kõigi kollektiivide vahel........me täidame viisaastaku plaani kolme aastaga siin Võnnus!
Rahvas plaksutas kohatades, kus paluti ja kuulas härdalt, kus aga nõuti!

"külanõukogu esimees seltsimees Ojasaar" ütles ka omaltpoolt innustavad sõnad meie sovhoosi allasutustele
rahvas tõstis vaimustunult klaase!
kõige hõngulisemaks tegid peo paljude inimeste kaasatulemine nii riietuses kui viimsete pisiasjadeni!
lõime kõik kokku pidulikult klaase soovides üksteisele "au tööle" ja "snovõm gogom!"
Meile laulsid ajastutruu popurii vana-kuuste naisansambel, lisaks oli solistina vaimustav luulevahepalade lugeja (pildil kõige lühem pionerrist seltsimees valge pllusi ja musta seelikuga :-)
Pakuti rosoljet, kartuli-vorsti salatit, täidetud mune ja singirulle, liha marinaadis ja kala taignas kastmega - nagu kõik oli (ja olema pidi sel peol, ainult leib jõudis hiljem kohale, kuid kes seda - leiba saab kodusgi!)





Lavale astus The Right Orcestra (soovitaksime lühemat ja eestipärasemat nime sellele uuele ja rokile bändile) vähemasti olid nad hingega asja juures ning müttasid nii, et miel kõrvad undasid vahepeal.... :-D
Jaago Koperatiiv lunastas Negurotzkalt pakki täiesti eriskummaliste meetoditega......meesterahva silmustamisega ja seejärel ellu jätmisega...(hiljem üritai salanippe järgi uurida, kuid õhtu osutus liiga hiliseks, et Jaago Koperatiivi esinaise trikkidest aru saada!)

Negurotzka oli aga vaimustuses, et nii kena ja tore mees ikkagi ellu jäi....
Lääniste osakond oli võtnud südameasjaks Meelejahutaja taaselustamise Võnnu Kultuurimaja lavalaudadel!


Rahvas kuulas hiirvaikselt, kuna teksti kuulmine ja arusaamine oli eht nõukogude tehnika taseme tasemel!
Võnnu Teeneline lasteaed Värvuke oli nii kergejalgne, ajastutruu liikumiskavaga meie lavalaudade ja seda kõike veel Alla Pugatšova kauni "million. million rose..." järgi (mis kostis krabisevast maikst, nagu just pidigi olema....)



imekaunis........ja nüüd anname tagantjärgi suure vabanduse saatel (parima kostümeerimise ...jne...auhinna!) see lugu oli nüüd nii - kõik olid nii vaimustavad, suurepärased ja palju pingutanud, et otsustamisel läks parteiorganistel kõvasti aega - kuid me kuulutame välja parimaks stiilipeo SOVHOOS 2010 tegijaiks LASTEAIA - ja seda just nende vahva kava pärast! viis pluss!

järgmisena oli vaimustav kasatzokkk Võnnu 8-kl Koolil! kiidame partei poolt koostööd ja meie tublide õpetajate kerget jalga



teenelised rahvakuntsnikud Kaera-Marid seekord hoidsid end tagasi tantsimisest! ja üllatasid meeldivalt....


kohal oli arst, kes rääkis negurotzkale tõsielulisi juhtumis oma arstikabinetis toimunust!

Ökopuit lõi tõelise eesti-vene koostöölise ja tõlkelise suupilli saatega laulu lahti!

Avi Puidutöökoda oli kohal koos oma 1 sekretäri ja koos ka 2 sekretäriga (mainime ära, et Avi Puidutöökoja 2 sekretär sai ka aukirja)

Negurotzka oli vaimustuses Breznevi pakkist, mille pidid endale lunastama külanõukogu esindus, seal olid täissuitsuvorsti, kondentspiima, turistieine, muid konserve ja defitsiiti! kohe tahaks teada, milline asutus nii vaimustava raskestihangitava paki suutis kokku panna :-d

Ja siit nagu näha, siis külanõukogu esindus tõid lavale Kärna-Ärni ja tema kauni tagametsa tango kaaslanna elavas esitluses!
....ma õnnetähe all vist ei tulnud ilma....
...........mu abikaasa saaks minult loa mind kätel kanda......
....ta tohiks olla mulle kondlaks toeks....mu naerul pilk võiks talle sulnist õnne anda....


ansambel tegi endast olenevat kõik, et peolistel tantsuks tahtmist tekiks ja seda ka oli!











ja ongi läbi. aitäh kõigile, kes tulid, olid ja pidu nautisid! igajuhulkultuurimaja tunnistab peo kordaläinuks ja parimaks peoks üldse senini Võnnu kultuurimaja marga-ajaloo-etapis!!!!
järgmise kohtumiseni valla sünnipäeval mais, kus loodetavasti saab valla sünnipäevapidu kantri-line stile afterpartyga (hakkake aga kostüüme ostima!)